Në shtigjet e dhisë së egër në Parkun Kombëtar të Prespës

Përfaqësues nga AdZM Korçë dhe Parku Kombëtar i Galiçicës, së bashku me ekspertë të PPNEA morën pjesë në trajnimin për zbatimin e manualit të monitorimit për dhinë e egër, në Parkun Kombëtar të Prespës.

Trajnimi nisi me sesionin teorik mbi biologjinë dhe ekologjinë e dhisë ë egër si dhe me informacione të përgji thshme mbi monitorimin në terren. Trajnimi vijoj më tej edhe me punën në terren, në zonën e Malit të Thatë.

Previous Trajnim mbi breshkat e detit, Itali

NA NDIQNI

Facebook: Agjencia Kombëtare e Zonave të Mbrojtura
Instagram: @akzmalbania
Twitter: @akzmalbania

NA KONTAKTONI

E-mail: Info@akzm.gov.al
Adresa: Bulevardi “Dëshmoret e Kombit” Nr.1,1001,Tirane
Orari
E hënë – E enjte 08:00 – 16:30
E Premte 08:00 – 14:00

MINISTRIA E TURIZMIT DHE E MJEDISIT

ZBULO MË SHUMË PËR AKZM