Mblidhet Komiteti i Menaxhimit të Zonave të Mbrojtura për “Parkun Kombëtar të Prespës”

Është mbajtur në Goricë Komiteti i Menaxhimit të Zonave të Mbrojtura për “Parkun Kombëtar të Prespës”
Takimi u zhvillua nën drejtimin e Prefektit të Qarkut Korçë, z. Nertil Jole dhe me pjesëmarrjen e Drejtoreshës së përgjithshme të Agjencisë Kombëtare të Zonave të Mbrojtura, znj. Daniel Pirushi, Kryetarin e Bashkisë Pustec, z. Pali Kolefski, AdZM Korçë, institucione lokale, bashkepunëtorë, etj.
Përmbyllëm këtë takim të fundit të vitit, duke ndarë me të gjithë të pranishmit rezultatet e arritura përgjatë vitit 2023, problematikat e hasura, si edhe të gjitha qëllimet që synojmë të realizojmë përgjatë 2024.
Previous Mbështetja e Prespa Ohrid Nature Trust – PONT për Zonat e Mbrojtura konfirmohet për periudhën 2024-2026

NA NDIQNI

Facebook: Agjencia Kombëtare e Zonave të Mbrojtura
Instagram: @akzmalbania
Twitter: @akzmalbania

NA KONTAKTONI

E-mail: Info@akzm.gov.al
Adresa: Bulevardi “Dëshmoret e Kombit” Nr.1,1001,Tirane
Orari
E hënë – E enjte 08:00 – 16:30
E Premte 08:00 – 14:00

MINISTRIA E TURIZMIT DHE E MJEDISIT

ZBULO MË SHUMË PËR AKZM