Mbështetja e Prespa Ohrid Nature Trust – PONT për Zonat e Mbrojtura konfirmohet për periudhën 2024-2026

Zhvilluam takimin e përbashkët në këtë prag fundviti, duke shprehur edhe njëherë mirënjohjen tonë, për gjithçka kemi realizuar së bashku në:
-Parkun Kombëtar të Prespës
-Peizazhin e Mbrojtur Ujorë/Tokësor Liqeni i Pogradecit
-Parkun Kombëtar të Shebenikut
-Parkun Kombëtar të Alpeve të Shqipërisë
-Parkun Natyror Korab – Koritnik
Së bashku me PONT, vijojmë të rrisim kapacitetet, cilësinë në menaxhimin dhe zhvillimin e zonave të mbrojtura.
Previous Takimi vjetor i AKZM-së dhe AdZM-ve

NA NDIQNI

Facebook: Agjencia Kombëtare e Zonave të Mbrojtura
Instagram: @akzmalbania
Twitter: @akzmalbania

NA KONTAKTONI

E-mail: Info@akzm.gov.al
Adresa: Bulevardi “Dëshmoret e Kombit” Nr.1,1001,Tirane
Orari
E hënë – E enjte 08:00 – 16:30
E Premte 08:00 – 14:00

MINISTRIA E TURIZMIT DHE E MJEDISIT

ZBULO MË SHUMË PËR AKZM