Mbledhja e Tretë e Komitetit të Përbashkët Koordinues (KPK)

Në mjediset e Agjencisë Kombëtare të Zonave të Mbrojtura u zhvillua mbledhja e tretë e Komitetit të Përbashkët Koordinues (KPK) të “Projektit për Ndërtimin e Kapaciteteve për Përmirësimin e Menaxhimit të Bazuar në Ekosistem në Parkun Kombëtar “Divjakë Karavasta”.

Ekspertët japonez të JICA dhe Agjencisë Kombëtare të Zonave të Mbrojtura morën në shqyrtim arritjet e projektit gjatë një viti si dhe planin e aktiviteteve, për periudhën deri në përfundim të projektit në maj 2024.

Të pranishmit vlerësuan ndryshimet pozitive në menaxhimin e parkut dhe në vlerat natyrore të tij. Parku Kombëtar “Divjakë-Karavasta” është ndër parqet më të vizituar në Shqipëri.

Previous Seminari Kombëtar i projektit për Ndërtimin e Kapaciteteve për Përmirësimin e Menaxhimit të Bazuar në Ekosistem në Parkun Kombëtar “Divjakë-Karavasta”

NA NDIQNI

Facebook: Agjencia Kombëtare e Zonave të Mbrojtura
Instagram: @akzmalbania
Twitter: @akzmalbania

NA KONTAKTONI

E-mail: Info@akzm.gov.al
Adresa: Bulevardi “Dëshmoret e Kombit” Nr.1,1001,Tirane
Orari
E hënë – E enjte 08:00 – 16:30
E Premte 08:00 – 14:00

MINISTRIA E TURIZMIT DHE E MJEDISIT

ZBULO MË SHUMË PËR AKZM