Mbahet Tryeza e gjelbër – “Njeriu dhe biosfera” Vjosa në UNESCO

“Njeriu dhe biosfera” Vjosa në UNESCO ishte tema e tryezës së gjelbër e organizuar nga Agjencia Kombëtare e Zonave të Mbrojtura, më datë 27 maj, pranë mjediseve të Fakultetit të Shkencave Natyore dhe Humane, të qytetit të Korçës.

Në prezencë të Znj. Monica Merino, përfaqësuese e UNDP-së në Shqipëri, Znj. Daniel Pirushi, Drejtor i Përgjithëshm AKZM, Z. Nertil Jole, Prefekt i qarkut Korçë dhe Kryetari i Komitetit të Menaxhimit, Z. Sotiraq Filo, Kryetar Bashkia Korçë, Znj. Violeta Zuna, Menaxhere programi, UNDP, Z. Gjergji Koki, Drejtor i AdZM Korçë, Z. Dejan Panovski, anëtarë i Sekretariatit të përbashkët për nominimin e RNB Ohër-Prespa, përfaqësues nga Bashkia Pogradec, Korçë, Maliq, Kolonjë Pustec, ALCDF, Aceg, PPNEA, Prof. Dr. Sonela Stillo, Dekane e Fakultetit të shkencave të natyrës dhe humane dhe Dr. Elda Nuni, zv. Dekane, pedagogë dhe studentë, ndamë hapat e rinjë dhe me shumë rëndësi, që do të ndërmarrim për Vjosën.

Previous Mbahet Komiteti i Menaxhimit të Zonave të Mbrojtura Mjedisore Elbasan

NA NDIQNI

Facebook: Agjencia Kombëtare e Zonave të Mbrojtura
Instagram: @akzmalbania
Twitter: @akzmalbania

NA KONTAKTONI

E-mail: Info@akzm.gov.al
Adresa: Bulevardi “Dëshmoret e Kombit” Nr.1,1001,Tirane
Orari
E hënë – E enjte 08:00 – 16:30
E Premte 08:00 – 14:00

MINISTRIA E TURIZMIT DHE E MJEDISIT

ZBULO MË SHUMË PËR AKZM