Mbahet Komiteti i Menaxhimit të Zonave të Mbrojtura Mjedisore Elbasan

Qarku Elbasan përmbyll takimin e fundit të 12-të AdZM-ve me mbledhjet e Komitetit të Menaxhimit të Zonave të Mbrojtura Mjedisore.

Në prezencë të Drejtorit të AdZM Elbasan z.Fatmir Brazhda, Nën Kryetarit të Bashkisë Librazhd z.Jetmir Isaku, përfaqësues nga institucione lokale, shoqëria civile, bashkëpunëtorë, etj, ndamë risitë që sjell amendimi i Ligjit për zonat e mbrojtura, si dhe detyrimet që lindin në zbatim të tij. Diskutuam mbi mënyrat e menaxhimit, monitorimit, si edhe koordinimit të sezonit turistik, i cili është rritur ndjeshëm në Parkun Kombëtar Shebenik dhe jo vetëm.

Previous AKZM ORGANIZON KONSULTIM PUBLIK NË QARKUN GJIROKASTËR MBI PREZANTIMIN E “PLANIT TË INTEGRUAR TË MENAXHIMIT PËR PARKUN KOMBËTAR LUMI VJOSA” DHE MBI PROCESIN E SHPALLJES SË VJOSËS REZERVË TË BIOSFERËS, UNESCO

NA NDIQNI

Facebook: Agjencia Kombëtare e Zonave të Mbrojtura
Instagram: @akzmalbania
Twitter: @akzmalbania

NA KONTAKTONI

E-mail: Info@akzm.gov.al
Adresa: Bulevardi “Dëshmoret e Kombit” Nr.1,1001,Tirane
Orari
E hënë – E enjte 08:00 – 16:30
E Premte 08:00 – 14:00

MINISTRIA E TURIZMIT DHE E MJEDISIT

ZBULO MË SHUMË PËR AKZM