Mbahet në Ulëz Komiteti i Menaxhimit të Zonave të Mbrojtura

Është mbajtur në Qendrën e Informacionit Ulëz, mbledhja e Komitetit të Menaxhimit të Zonave të Mbrojtura.

Nën drejtimin e Prefektit të Qarkut Dibër Z. Nexhbedin Shehu dhe me pjesëmarrjen e Drejtoreshës së Agjencisë Kombëtare të Zonave të Mbrojtura, Znj. Daniel Pirushi, u pasqyrua situata aktuale, problematikat si dhe vizioni për të ardhmen e Parkut Natyror “Liqeni i Ulzës”.

Previous Kremtohet “Dita Ndërkombëtare e Biodiversitetit” në Zonat e Mbrojtura

NA NDIQNI

Facebook: Agjencia Kombëtare e Zonave të Mbrojtura
Instagram: @akzmalbania
Twitter: @akzmalbania

NA KONTAKTONI

E-mail: Info@akzm.gov.al
Adresa: Bulevardi “Dëshmoret e Kombit” Nr.1,1001,Tirane
Orari
E hënë – E enjte 08:00 – 16:30
E Premte 08:00 – 14:00

MINISTRIA E TURIZMIT DHE E MJEDISIT

ZBULO MË SHUMË PËR AKZM