Kremtohet “Dita Ndërkombëtare e Biodiversitetit” në Zonat e Mbrojtura

22 Maj, njihet edhe si Dita Ndërkombëtare e Biodiversitetit, thesarit të çmuar të zonave të mbrojtura. Me rritjen e sipërfaqes së zonave të mbrojtura në Shqipëri synojmë të shtojmë në listën tonë të mbrojtjes dhe zhvillimit të qendrueshëm më shumë elementë të diversitetit biologjik.   

 Në kuadër të kësaj dite, 12 Drejtoritë Rajonale të Zonave të Mbrojtura kanë zhvilluar një sërë aktivitetesh në natyrë dhe në shkolla të ndryshme të vendit, me qëllim informimin dhe ndërgjegjësimin e brezave të rinj mbi përmirësimin e çështjeve rreth biodiversitetit.  

Previous Biodiversiteti i Shqipërisë

NA NDIQNI

Facebook: Agjencia Kombëtare e Zonave të Mbrojtura
Instagram: @akzmalbania
Twitter: @akzmalbania

NA KONTAKTONI

E-mail: Info@akzm.gov.al
Adresa: Bulevardi “Dëshmoret e Kombit” Nr.1,1001,Tirane
Orari
E hënë – E enjte 08:00 – 16:30
E Premte 08:00 – 14:00

MINISTRIA E TURIZMIT DHE E MJEDISIT

ZBULO MË SHUMË PËR AKZM