Biodiversiteti i Shqipërisë

Peizazhet e larmishme, pozicioni gjeografik, relievi dhe klima e favorshme, janë faktor kyç në krijimin e habitateve dhe kushteve të përshtatshme për zhvillimin dhe pasurimin e florës dhe faunës, në territorin e Shqipërisë.   

 Ndajmë me ju disa të dhëna mjaft të rëndësishme mbi biodiversitetin në Shqipëri.  

Previous Dita Ndërkombëtare e Biodiversitetit në Parkun Kombëtar “Mali i Dajtit”

NA NDIQNI

Facebook: Agjencia Kombëtare e Zonave të Mbrojtura
Instagram: @akzmalbania
Twitter: @akzmalbania

NA KONTAKTONI

E-mail: Info@akzm.gov.al
Adresa: Bulevardi “Dëshmoret e Kombit” Nr.1,1001,Tirane
Orari
E hënë – E enjte 08:00 – 16:30
E Premte 08:00 – 14:00

MINISTRIA E TURIZMIT DHE E MJEDISIT

ZBULO MË SHUMË PËR AKZM