Dita Ndërkombëtare e Biodiversitetit në Parkun Kombëtar “Mali i Dajtit”

Në kuadër të Ditës Ndërkombëtare të Biodiversitetit, së bashku me specialistët e AdZM Tiranë dhe studentët e Universitetit Bujqësorë të Tiranës, dega “Menaxhim i Zonave të Mbrojtura”, eksploruam në të gjitha dimensionet e tij, Parkun Kombëtar “Mali i Dajtit”.   

 Në territorin e Parkut Kombëtar “Mali i Dajtit”, janë identifikuara rreth 991 lloje bimësh enëzore. Larmishmëria e florës dhe faunës së parkut karakterizohet nga numri i lartë i llojeve, të cilat e bëjnë atë një park përfaqësues të një ekosistemi shumë të rëndësishëm dhe të pasur.

Previous Agjencia Kombëtare e Zonave të Mbrojtura u bë pjesë e Panairit të VIII-të të Karrierës, organizuar nga Universiteti Bujqësor i Tiranës.

NA NDIQNI

Facebook: Agjencia Kombëtare e Zonave të Mbrojtura
Instagram: @akzmalbania
Twitter: @akzmalbania

NA KONTAKTONI

E-mail: Info@akzm.gov.al
Adresa: Bulevardi “Dëshmoret e Kombit” Nr.1,1001,Tirane
Orari
E hënë – E enjte 08:00 – 16:30
E Premte 08:00 – 14:00

MINISTRIA E TURIZMIT DHE E MJEDISIT

ZBULO MË SHUMË PËR AKZM