Agjencia Kombëtare e Zonave të Mbrojtura u bë pjesë e Panairit të VIII-të të Karrierës, organizuar nga Universiteti Bujqësor i Tiranës.

Agjencia Kombëtare e Zonave të Mbrojtura u bë pjesë e Panairit të VIII-të të Karrierës, organizuar nga Universiteti Bujqësor i Tiranës. Ishte një kënaqësi e veçantë të njiheshim dhe të shkëmbenim njohuritë tona me studentë,të cilët janë e ardhmja e zhvillimit të qendrueshëm të zonave të mbrojtura dhe mjedisit në Shqipëri.

Një moment i rëndësishëm i aktivitetit ishte fjala përshëndetëse e drejtoreshës së AKZM znj. Daniel Pirushi, si edhe nënshkrimi i marrëveshjes së bashkëpunimit ndërmjet AKZM dhe UBT. Aktivitete të tilla janë një mundësi e shkëlqyer ndërveprimi ndërmjet universitetit dhe institucioneve publike, sipërmarrjeve dhe organizatave të ndryshme.

Previous Lot 1 – “The Construction of one new water ponds and reconstruction of three existing Water Ponds for livestock and wild animals in Prespa National Park (PNP) in four (4) selected areas of Prespa National Park (PNP)”; and Lot 2 – “The landscaping works around the Treni Cave in Prespa National Park”

NA NDIQNI

Facebook: Agjencia Kombëtare e Zonave të Mbrojtura
Instagram: @akzmalbania
Twitter: @akzmalbania

NA KONTAKTONI

E-mail: Info@akzm.gov.al
Adresa: Bulevardi “Dëshmoret e Kombit” Nr.1,1001,Tirane
Orari
E hënë – E enjte 08:00 – 16:30
E Premte 08:00 – 14:00

MINISTRIA E TURIZMIT DHE E MJEDISIT

ZBULO MË SHUMË PËR AKZM