MBAHET KOMITETI I MENAXHIMIT TË ZONAVE TË MBROJTURA MJEDISORE VLORË

Në prezencë të Drejtoreshës së përgjithshme të Agjencisë Kombëtare të Zonave të Mbrojtura, znj. Daniel Pirushi, Prefektit ë Qarkut Vlorë, z. Vangjel Tavo, AdZM Vlorë, institucioneve lokale, shoqëria civile, bashkëpunëtorë, etj, zhvilluam Komitetin e Menaxhimit të Zonave të Mbrojtura Vlorë.

Qarku i Vlorës dhe zonat e mbrojtura pjesë e tij po bëhen gati të mirëpresin fluksin e lartë të turistëve vendas dhe të huaj. Së bashku synojmë të ofrojmënjë ofertë sa më cilësore në mirëmenaxhimin dhe mirëmbajtjen e territoreve të zonave të mbrojtura dhe jo vetëm.
Procesi i shpalljes së Vjosës Rezervat të Biosferës, përfshin edhe qarkun Vlorë, me të cilët ndamë të gjitha informacionet përmes së cilave do të punojmë të gjithë së bashku për shkrimin e dosjes së aplikimit në UNESCO.

Previous MBAHET KOMITETI I MENAXHIMIT TË ZONAVE TË MBROJTURA MJEDISORE FIER

NA NDIQNI

Facebook: Agjencia Kombëtare e Zonave të Mbrojtura
Instagram: @akzmalbania
Twitter: @akzmalbania

NA KONTAKTONI

E-mail: Info@akzm.gov.al
Adresa: Bulevardi “Dëshmoret e Kombit” Nr.1,1001,Tirane
Orari
E hënë – E enjte 08:00 – 16:30
E Premte 08:00 – 14:00

MINISTRIA E TURIZMIT DHE E MJEDISIT

ZBULO MË SHUMË PËR AKZM