Mbahet Komiteti i Menaxhimit të Zonave të Mbrojtura Mjedisore Tiranë

Komiteti i Menaxhimit të Zonave të Mbrojtura Tiranë përmbylli sot takimin në prezencë të Drejtoreshës së Përgjithshme të Agjencisë Kombëtare të Zonave të Mbrojtura znj. Daniel Pirushi, Prefekti i Qarkut Tiranë z. Afrim Qëndro, AdZM Tiranë dhe Durrës, përfaqësues të institucioneve të qeverisjes qendrore dhe vendore, përfaqësues të bizneseve në zonat e mbrojtura, etj.

Objektivat, problematikat, vizioni, promovimi sa më cilësor i zonave të mbrojtura pjesë e Qarkut Tiranë, si dhe risitë e amendimit të Ligjit për zonat e mbrojtura ishin ndër pikat mbi të cilat të pranishmit ndanë përvojat dhe mendimet.

Previous Mbahet Komiteti i Menaxhimit të Zonave të Mbrojtura Shkodër

NA NDIQNI

Facebook: Agjencia Kombëtare e Zonave të Mbrojtura
Instagram: @akzmalbania
Twitter: @akzmalbania

NA KONTAKTONI

E-mail: Info@akzm.gov.al
Adresa: Bulevardi “Dëshmoret e Kombit” Nr.1,1001,Tirane
Orari
E hënë – E enjte 08:00 – 16:30
E Premte 08:00 – 14:00

MINISTRIA E TURIZMIT DHE E MJEDISIT

ZBULO MË SHUMË PËR AKZM