Mbahet Komiteti i Menaxhimit të Zonave të Mbrojtura Shkodër

Në Prefekturën e Qarkut Shkodër u zhvillua Komiteti i Menaxhimit të Zonave të Mbrojtura të Qarkut Shkodër.

Takimi nisi me prezantimin dhe diskutime mbi risitë që sjell amendimi i Ligjit për zonat e mbrojtura, si dhe detyrimet që lindin në zbatim të tij, për të vijuar më tej me problematikat e hasura nga numri i lartë i turistëve që frekuentojnë shtigjet e vështira natyrore në Parkun Kombëtar të Alpeve dhe të gjitha strategjitë e menaxhimit të territoreve të zonave të mbrojtura pjesë e qarkut.

Prezent në takim ishin Drejtoresha e Përgjithshme e Agjencisë Kombëtare të Zonave të Mbrojtura znj. Daniel Pirushi, Prefekti i Qarkut Shkodër znj. Majlinda Angoni, përfaqësues të institucioneve të qeverisjes qendrore dhe vendore, organizata, përfaqësues të bizneseve në zonat e mbrojtura, etj.

Previous Mbahet Komiteti i Menaxhimit të Zonave të Mbrojtura Lezhë

NA NDIQNI

Facebook: Agjencia Kombëtare e Zonave të Mbrojtura
Instagram: @akzmalbania
Twitter: @akzmalbania

NA KONTAKTONI

E-mail: Info@akzm.gov.al
Adresa: Bulevardi “Dëshmoret e Kombit” Nr.1,1001,Tirane
Orari
E hënë – E enjte 08:00 – 16:30
E Premte 08:00 – 14:00

MINISTRIA E TURIZMIT DHE E MJEDISIT

ZBULO MË SHUMË PËR AKZM