Mbahet Komiteti i Menaxhimit të Zonave të Mbrojtura Mjedisore Korçë

Komiteti i Menaxhimit të Zonave të Mbrojtura Korçë përmbylli sot të gjitha pikat e diskutimit për të cilat ndanë vizionet, problematikat, arritjet dhe mendimet të gjithë të pranishmit.

Drejtoresha e Përgjithshme e Agjencisë Kombëtare të Zonave të Mbrojtura, znj. Daniel Pirushi, Prefekti i Qarkut Korçë z. Nertil Jole, AdZM Korçë, si dhe të gjithë pjesëmarrësit vendosen theksin mbi nevojën e hartimit të Planeve të Menaxhimit për disa prej zonave të mbrojtura pjesa e Qarkut Korçë; problematikat dhe përmirësimit e mirëmenaxhimit të Rezervës Ndërkufitare e Biosferës Ohër-Prespë, në të cilën përfshihen 7 zona të mbrojtura në rajonin ndërkufitar dhe gjithashtu u prezantuan edhe risitë që sjell amendimi i Ligjit për zonat e mbrojtura, si dhe detyrimet që lindin në zbatim të tij.

Previous MBAHET KOMITETI I MENAXHIMIT TË ZONAVE TË MBROJTURA MJEDISORE VLORË

NA NDIQNI

Facebook: Agjencia Kombëtare e Zonave të Mbrojtura
Instagram: @akzmalbania
Twitter: @akzmalbania

NA KONTAKTONI

E-mail: Info@akzm.gov.al
Adresa: Bulevardi “Dëshmoret e Kombit” Nr.1,1001,Tirane
Orari
E hënë – E enjte 08:00 – 16:30
E Premte 08:00 – 14:00

MINISTRIA E TURIZMIT DHE E MJEDISIT

ZBULO MË SHUMË PËR AKZM