Mbahet Komiteti i Menaxhimit të Zonave të Mbrojtura Mjedisore Durrës

Është mbajtur Komiteti i Menaxhimit të Zonave të Mbrojtura Durrës, në prezencë të Drejtoreshës së Përgjithshme të Agjencisë Kombëtare të Zonave të Mbrojtura, znj. Daniel Pirushi, Prefekti i Qarkut Durrës z. Emiljan Jani, AdZM Durrës, pjesëmarrës nga Bashkia Durrës, Bashkia Krujë, Prefektura Tiranë, bashkëpunëtorë, etj.
Përgjatë takimit u prezantuan risitë që sjell amendimi i Ligjit për zonat e mbrojtura, si dhe detyrimet që lindin në zbatim të tij. U diskutua mbi hartimin e Planeve të Menaxhimit për disa prej zonave të mbrojtura të Qarkut Durrës; përmirësimi i infrastrukturës në shtigjet natyrore, për të lehtësuar eksplorimin e vizitorëve në parqe; masat e marra për parandalimin e zjarreve.
Previous Mbahet Komiteti i Menaxhimit të Zonave të Mbrojtura Mjedisore Kukës

NA NDIQNI

Facebook: Agjencia Kombëtare e Zonave të Mbrojtura
Instagram: @akzmalbania
Twitter: @akzmalbania

NA KONTAKTONI

E-mail: Info@akzm.gov.al
Adresa: Bulevardi “Dëshmoret e Kombit” Nr.1,1001,Tirane
Orari
E hënë – E enjte 08:00 – 16:30
E Premte 08:00 – 14:00

MINISTRIA E TURIZMIT DHE E MJEDISIT

ZBULO MË SHUMË PËR AKZM