Mbahet Komiteti i Menaxhimit të Zonave të Mbrojtura Mjedisore Kukës

Komiteti i Menaxhimit të Zonave të Mbrojtura Kukës u zhvillua sot në prezencë të Drejtoreshës së përgjithshme të Agjencisë Kombëtare të Zonave të Mbrojtura, znj. Daniel Pirushi, Prefektit ë Qarkut Kukës, z. Agron Geca, përfaqësues nga Këshilli i Qarkut, Policia e Shtetit, bashkëpunëtorë, etj.
Përgjatë komitetit u prezantuan risitë që sjell amendimi i Ligjit për zonat e mbrojtura, si dhe detyrimet që lindin në zbatim të tij; u propozuan disa zona të reja për t’u përfshirë në listën e zonave të mbrojtura; u diskutua mbi problematikat e zjarreve të shkaktuara në pyje nga pakujdesia apo papërgjegjshmëria e individëve.
Gjithashtu, temë e rëndësishme ishte edhe mbarvajtja e sezonit turistik, pasi Qarku i Kukësit dhe zonat e mbrojtura pjesë e tij kanë marrë një zhvillim të konsiderueshëm për sa i përketë numrit të lartë të vizitorëve që duan të eksplorojnë shtigjet apo atraksionet natyrore.
Previous Edukimi Mjedisor – Shkurt 2024

NA NDIQNI

Facebook: Agjencia Kombëtare e Zonave të Mbrojtura
Instagram: @akzmalbania
Twitter: @akzmalbania

NA KONTAKTONI

E-mail: Info@akzm.gov.al
Adresa: Bulevardi “Dëshmoret e Kombit” Nr.1,1001,Tirane
Orari
E hënë – E enjte 08:00 – 16:30
E Premte 08:00 – 14:00

MINISTRIA E TURIZMIT DHE E MJEDISIT

ZBULO MË SHUMË PËR AKZM