Kremtojmë Ditën Botërore të Dheut

Në kuadër të Ditës Botërore të Dheut, 12-të AdZM-të ndërmorën një sërë aktivitetesh informuese, ndërgjegjësuese dhe argëtuese për nxënësit e grupmoshave të ndryshme.

Ndjekja nga afër e metodologjinë së marrjes së mostrës së dheut, së bashku me procesin e analizave; vizitat në terren, lojërat argëtuese, aksionet e mbjelljes dhe të pastrimit ishin kryefjala e Ditës Botërore të Dheut. Nëpërmjet kësaj dite e gjitha bota synon të përçojë mesazhe informuese dhe ndërgjegjësuese mbi rëndësinë që luan ruajtja e cilësisë dhe llojit të tokës për sigurinë ushqimore, ekosistemet natyrore dhe shëndetin e gjithësecilit prej nesh.

Previous Nisim muajin dhjetor me fushatën tonë të përvitshme të pyllëzimit

NA NDIQNI

Facebook: Agjencia Kombëtare e Zonave të Mbrojtura
Instagram: @akzmalbania
Twitter: @akzmalbania

NA KONTAKTONI

E-mail: Info@akzm.gov.al
Adresa: Bulevardi “Dëshmoret e Kombit” Nr.1,1001,Tirane
Orari
E hënë – E enjte 08:00 – 16:30
E Premte 08:00 – 14:00

MINISTRIA E TURIZMIT DHE E MJEDISIT

ZBULO MË SHUMË PËR AKZM