Kontrolle në terren mbi aktivitete të paligjshme në Zonat e Mbrojtura

Stafi i AdZM Korçë ndërmori një aksion në territorin e Parkut Kombëtar të Prespës, për parandalimin e aktiviteteve të paligjshme në zonat e mbrojtura dhe mbi vendosjen e kurtheve në dëm të jetës së egër. Nga kontrollet e kryera u konstatuan një sërë kurthesh “kavo”, të cilat i janë vënë në dispozicion edhe policisë së shtetit për të marrë masat për nisjen e një hetimi në kapjen e autorëve dhe identifikimin e zonave më me risk në brendësi të parkut.

Previous Vijojnë aksionet e mbjelljeve në të gjithë vendin

NA NDIQNI

Facebook: Agjencia Kombëtare e Zonave të Mbrojtura
Instagram: @akzmalbania
Twitter: @akzmalbania

NA KONTAKTONI

E-mail: Info@akzm.gov.al
Adresa: Bulevardi “Dëshmoret e Kombit” Nr.1,1001,Tirane
Orari
E hënë – E enjte 08:00 – 16:30
E Premte 08:00 – 14:00

MINISTRIA E TURIZMIT DHE E MJEDISIT

ZBULO MË SHUMË PËR AKZM