Konsultime me partnerë mbi Analizën METT 2023, të Parkut Kombëtar Shebenik

Në mjediset e AdZM Elbasan u zhvillua takimi i dytë, në kuadër të Analizës METT për vitin 2023, mbi Parkun Kombëtar “Shebenik”.

Faza e dytë e konsultimeve mbi këtë park, u realizua nëpërmjet një takimi me partnerë dhe bashkëpunëtorë, përfaqësues nga Bashkia Përrenjas, Bashkia Librazhd, Drejtoritë e Pyjeve pranë Bashkive, organizata lokale si edhe përfaqësues të PONT-it.

Previous Aktivitete në kuadër të Ditës Botërore të Shëndetit Mjedisor

NA NDIQNI

Facebook: Agjencia Kombëtare e Zonave të Mbrojtura
Instagram: @akzmalbania
Twitter: @akzmalbania

NA KONTAKTONI

E-mail: Info@akzm.gov.al
Adresa: Bulevardi “Dëshmoret e Kombit” Nr.1,1001,Tirane
Orari
E hënë – E enjte 08:00 – 16:30
E Premte 08:00 – 14:00

MINISTRIA E TURIZMIT DHE E MJEDISIT

ZBULO MË SHUMË PËR AKZM