Aktivitete në kuadër të Ditës Botërore të Shëndetit Mjedisor

26 Shtatori shënon “Ditën Botërore të Shëndetit Mjedisor”. Shqipëria është një vend i pasur me habitate të shumëllojshme natyrore, për të cilat të gjithë kemi detyrë të kujdesemi. Në kuadër të kësaj dite, specialistët e AdZM Lëzhë, Durrës dhe Gjirokastër kanë ndërmarrë orë mjedisore në shkolla dhe aksione pastrimi në territorin e Parkut Kombëtar të Lumit Vjosa.

Previous Modelet e menaxhimit të integruar të burimeve ujore

NA NDIQNI

Facebook: Agjencia Kombëtare e Zonave të Mbrojtura
Instagram: @akzmalbania
Twitter: @akzmalbania

NA KONTAKTONI

E-mail: Info@akzm.gov.al
Adresa: Bulevardi “Dëshmoret e Kombit” Nr.1,1001,Tirane
Orari
E hënë – E enjte 08:00 – 16:30
E Premte 08:00 – 14:00

MINISTRIA E TURIZMIT DHE E MJEDISIT

ZBULO MË SHUMË PËR AKZM