GRANTI «MBËSHTETJE EKONOMIKE PËR PRESPËN»

Annex 2a_Project – Proposal Template -NGO ALB.pdf

Annex 2b_Project – Proposal Template -Busimness ALB.pdf

Annex1 Application Form_PES Fund ALB.pdf

Annex3_Checklist of Documents to be submitted ALB.pdf

Previous Announcement of extension of the deadline date for submission of the bidding documents to May 30, 2022

NA NDIQNI

Facebook: Agjencia Kombëtare e Zonave të Mbrojtura
Instagram: @akzmalbania
Twitter: @akzmalbania

NA KONTAKTONI

E-mail: Info@akzm.gov.al
Adresa: Bulevardi “Dëshmoret e Kombit” Nr.1,1001,Tirane
Orari
E hënë – E enjte 08:00 – 16:30
E Premte 08:00 – 14:00

MINISTRIA E TURIZMIT DHE E MJEDISIT

ZBULO MË SHUMË PËR AKZM