Parku Kombëtar “Bredhi i Hotovës-Dangëlli”, mushkria e jugut të vendit

Parku Kombëtar “Bredhi i Hotovës-Dangëlli”, ndër parqet më të mëdhenj e Ballkanit, ndodhet në jug të Shqipërisë, rreth 35 km nga qyteti i Përmetit, i cilësuar ndryshe edhe si “mushkëria natyrore” e Shqipërisë jugore, falë edhe Bredhit të Maqedonisë dhe Frashërit të Zi, të cilët formojnë një imazh natyror të mrekullueshëm në këtë park. Parku […]

VENDIM Nr. 60, datë 26.1.2022 PËR SHPALLJEN E EKOSISTEMEVE NATYRORE REZERVAT NATYROR I MENAXHUAR/PARK NATYROR (KATEGORIA IV), SI DHE MIRATIMIN E NDRYSHIMIT TË STATUSIT E TË SIPËRFAQEVE EKZISTUESE TË ZONAVE TË MBROJTURA MJEDISORE, QË I PËRKASIN KËSAJ KATEGORIE

VENDIMNr. 60, datë 26.1.2022PËR SHPALLJEN E EKOSISTEMEVE NATYRORE REZERVAT NATYROR IMENAXHUAR/PARK NATYROR (KATEGORIA IV), SI DHE MIRATIMIN ENDRYSHIMIT TË STATUSIT E TË SIPËRFAQEVE EKZISTUESE TË ZONAVETË MBROJTURA MJEDISORE, QË I PËRKASIN KËSAJ KATEGORIENë mbështetje të nenit 100 të Kushtetutës dhe të neneve 10, 35 e 36, të ligjit nr. 81/2017,“Për zonat e mbrojtura”, me propozimin […]

STUDIM PËR RIVLERËSIMIN E SISTEMIT TË RRJETIT TË ZONAVE TË MBROJTURA MJEDISORE NË SHQIPËRI (1990 – 2019)

Studimi “Vlerësimi i Sistemit të Zonave të Mbrojtura Mjedisore në Shqipëri” ka kaluar në disa etapa. Rezultatet e studimit janë publikuar në muajin Dhjetor të vitit 2019, që do të thotë se i gjithë procesi i studimit ka marrë më shumë se dy vite punë. Gjatë këtij procesi janë zhvilluar 44 takime e konsulta, në […]

Announcement of extension of the deadline date for submission of the bidding documents to May 30, 2022

Announcement of extension of the deadline date for submission of the bidding documents to May 30, 2022 ______________________________________________________________________ Project: Transboundary Biosphere Reserve Prespa Project, Phase 2 Date: 06.05.2022 RFQ No: BMZ-NCB-W-5 Assignment: “Construction of two new water ponds and reconstruction of three existing Water Ponds for livestock and wild animals in Prespa National Park (PNP) […]

Invitation for Bids, Albania “Transboundary Biosphere Reserve Prespa” (PRESPA-Albania), Phase 2 08.07.2022 RFQ No: BMZ-NCB-W-6

The Project Executing Agency (“PEA”), National Agency of Protected Areas on behalf of Ministry of Tourism and Environment of Albania, has received financing from KfW toward the cost of the “Transboundary Biosphere Reserve Prespa” (PRESPA-Albania), Phase II, and intends to apply part of the proceeds toward payments under the contract for the “Construction of two […]

CANCELLATION NOTICE “Construction of two new water ponds and reconstruction of three existing Water Ponds for livestock and wild animals in Prespa National Park (PNP) in five (5) selected areas of Prespa National Park (PNP)”

Information to all eligible biddersPursuant to KfW “Guidelines for the Assignment of Consultants in FinancialCooperation with Partner Countries”, August 2019, paragraph 2.5.15,“Cancellation of a Tender Process”, paragraph 2.5.16 “Publication of TenderProcess Cancellation” and Appendix 3 of the Guidelines,the Project Executing Agency (“PEA”) informs on the cancellation of theNational Competitive Bidding (NCB) procedure with qualification“Construction of […]

NA NDIQNI

Facebook: Agjencia Kombëtare e Zonave të Mbrojtura
Instagram: @akzmalbania
Twitter: @akzmalbania

NA KONTAKTONI

E-mail: Info@akzm.gov.al
Adresa: Bulevardi “Dëshmoret e Kombit” Nr.1,1001,Tirane
Orari
E hënë – E enjte 08:00 – 16:30
E Premte 08:00 – 14:00

MINISTRIA E TURIZMIT DHE E MJEDISIT

ZBULO MË SHUMË PËR AKZM