Eksplorojmë me të rinjtë shtegun “Diga Bovillë – Shpella e Gamtit”

Nxënësit e gjimnazit “Gjergj Kastrioti Skënderbeu” në Krujë patën mundësinë të përjetonin natyrën që ofron zona e Bovillës, ku përmes stafit të AdZM Durrës përshkuan shtegun “Diga e Bovillës – Shpella e Gamtit”, pjesë e Parkut Kombëtar Dajt.

Previous Dita Botërore e Gjallesave Ujore

NA NDIQNI

Facebook: Agjencia Kombëtare e Zonave të Mbrojtura
Instagram: @akzmalbania
Twitter: @akzmalbania

NA KONTAKTONI

E-mail: Info@akzm.gov.al
Adresa: Bulevardi “Dëshmoret e Kombit” Nr.1,1001,Tirane
Orari
E hënë – E enjte 08:00 – 16:30
E Premte 08:00 – 14:00

MINISTRIA E TURIZMIT DHE E MJEDISIT

ZBULO MË SHUMË PËR AKZM