Dita e Inxhinierit të Pyjeve

16 shkurti është një datë simbolike e diplomimit të 34 inxhinierëve të parë në sektorin e pyjeve në vitin 1964. Pas këtij brezi, me dhjetëra e qindra inxhinierë kanë ofruar kontributin dhe njohuritë e tyre profesionale në shërbim të ekonomive pyjore të vendit. Falë përvojës dhe pasionit të inxhinierëve të pyjeve,të diplomuar në vend dhe jashtë tij, specialistëve dhe punonjësve të këtij sektori, bëhet shfrytëzimi racional i pyjeve, duke i ruajtur dhe shtuar sipërfaqet e pyllëzuara në vend.
Në mirënjohje të të gjiithë brezave të Inxhinierëve të pyjeve, ju njohim sot me disa prej tyre, të cilët prej një jete japin kontributin e tyre në pyje dhe në territoret e Zonave të Mbrojtura.
Previous 9-vjetori i Agjencisë Kombëtare të Zonave të Mbrojtura

NA NDIQNI

Facebook: Agjencia Kombëtare e Zonave të Mbrojtura
Instagram: @akzmalbania
Twitter: @akzmalbania

NA KONTAKTONI

E-mail: Info@akzm.gov.al
Adresa: Bulevardi “Dëshmoret e Kombit” Nr.1,1001,Tirane
Orari
E hënë – E enjte 08:00 – 16:30
E Premte 08:00 – 14:00

MINISTRIA E TURIZMIT DHE E MJEDISIT

ZBULO MË SHUMË PËR AKZM