Dita Botërore e Trashëgimisë

18 Prilli, Dita Botërore e Trashëgimisë, na gjeti së bashku me AdZM Vlorë dhe punonjësit e Parku Kombëtar i Butrintit, në një prej parqeve më të veçantë e gjithëpërfshirës, siç është Butrinti.

Bashkë me ne ishin edhe nxënësit e Shkolla Ekonomike “Antoni Athanas” të Sarandës, me të cilët ndamë eksperiencat dhe njohuritë tona mbi pasuritë natyrore, arkeologjike dhe kulturore të parkut. Në fokus të këtij aktiviteti ishin gjithashtu diskutimet me nxënësit, për fushën e turizmit të qëndrueshëm dhe asetet e shumëllojshme që ky park ruan. Buntrinti është një destinacion shumë i përshtatshëm edhe për të zhvilluar birdwatching.

Previous Dita mbi vlerësimin e lakuriqëve të natës

NA NDIQNI

Facebook: Agjencia Kombëtare e Zonave të Mbrojtura
Instagram: @akzmalbania
Twitter: @akzmalbania

NA KONTAKTONI

E-mail: Info@akzm.gov.al
Adresa: Bulevardi “Dëshmoret e Kombit” Nr.1,1001,Tirane
Orari
E hënë – E enjte 08:00 – 16:30
E Premte 08:00 – 14:00

MINISTRIA E TURIZMIT DHE E MJEDISIT

ZBULO MË SHUMË PËR AKZM