Disa llojesh bimësh Mjekësore, pjesë e Parkut Kombëtar “Mali i Dajtit”

Falë larmisë së madhe të formave të relievit dhe të klimës, Shqipëria zotëron një shumëllojshmëri bimësh mjekësore, me të cilat mund të ndesheni kudo, në pyjet halore e të përziera, në kullota, në shkëmbinj, e deri në maja me dëborë.

Ju njohim me disa bimë mjekësore, të cilat rriten në territorin e Parkut Kombëtar “Mali i Dajtit”.

Previous Konsultime me partnerë mbi Analizën METT 2023, të Parkut Natyror “Korab-Koritnik”

NA NDIQNI

Facebook: Agjencia Kombëtare e Zonave të Mbrojtura
Instagram: @akzmalbania
Twitter: @akzmalbania

NA KONTAKTONI

E-mail: Info@akzm.gov.al
Adresa: Bulevardi “Dëshmoret e Kombit” Nr.1,1001,Tirane
Orari
E hënë – E enjte 08:00 – 16:30
E Premte 08:00 – 14:00

MINISTRIA E TURIZMIT DHE E MJEDISIT

ZBULO MË SHUMË PËR AKZM