Konsultime me partnerë mbi Analizën METT 2023, të Parkut Natyror “Korab-Koritnik”

Faza e dytë e konsultimeve mbi Analizën METT të vitit 2023, mbi Parkun Natyror “Korab-Koritnik”, u realizua me prezencën e AdZM Kukës, AdZM Dibër dhe i të gjitha organizatave që janë duke zbatuar grantet nga PONT.

Previous Ministrja Kumbaro merr pjesë në aktivitetin e mbajtur në Riad, dedikuar ditës botërore të turizmit

NA NDIQNI

Facebook: Agjencia Kombëtare e Zonave të Mbrojtura
Instagram: @akzmalbania
Twitter: @akzmalbania

NA KONTAKTONI

E-mail: Info@akzm.gov.al
Adresa: Bulevardi “Dëshmoret e Kombit” Nr.1,1001,Tirane
Orari
E hënë – E enjte 08:00 – 16:30
E Premte 08:00 – 14:00

MINISTRIA E TURIZMIT DHE E MJEDISIT

ZBULO MË SHUMË PËR AKZM