Delegacioni i BE-së viziton Parkun Kombëtar “Divjakë-Karavasta”

Nën moton “Bashkoju Rrugëtimit të Gjelbër, Evropa është këtu”, delegacioni i BE-së, udhëhequr nga Z. Andrea Ferrero, Shef i Seksionit të Zhvillimit të Qëndrueshëm Ekonomik dhe Social në Delegacionin e BE-së, përfaqësues nga ambasada Franceze dhe Bullgare, përfaqësues të projekteve të financuara nga BE, si dhe gazetarë që mbulojnë sektorët ekonomikë dhe mjedisorë, zgjodhën të vizitonin Parkun Kombëtar “Divjakë-Karavasta” për të parë nga afër investimet e realizuara deri më tani nga Bashkimi Evropian.

Shprehim mirënjohjen tonë për kontributin e dhënë nga BE për zonat e mbrojtura, si dhe vlerësojmë iniciativat dhe rezultatet konkrete, që kanë në vëmendje mjedisin dhe ekosistemet e zonave mbrojtura.

Previous Përshkojmë shtegun “Qafa e Çezarit – Burimi i Ponaçës”

NA NDIQNI

Facebook: Agjencia Kombëtare e Zonave të Mbrojtura
Instagram: @akzmalbania
Twitter: @akzmalbania

NA KONTAKTONI

E-mail: Info@akzm.gov.al
Adresa: Bulevardi “Dëshmoret e Kombit” Nr.1,1001,Tirane
Orari
E hënë – E enjte 08:00 – 16:30
E Premte 08:00 – 14:00

MINISTRIA E TURIZMIT DHE E MJEDISIT

ZBULO MË SHUMË PËR AKZM