Përshkojmë shtegun “Qafa e Çezarit – Burimi i Ponaçës”

Nismës së AdZM Vlorë, për të përshkuar shtegun “Qafa e Çezarit – Burimi i Ponaçës” ju bashkua Ministrja e Turizmit dhe Mjedisit, znj. Mirela Kumbaro, studentë dhe dashamirës të natyrës.

Parku Kombëtar i Llogarasë është një mozaik natyror i pasur me biodiversitet, shtigje, peizazhe dhe një mundësi shumë e mirë për turizëm malor dhe ekoturizëm. 

Previous Disa prej majave të Parkut Kombëtar “Mali i Dajtit”

NA NDIQNI

Facebook: Agjencia Kombëtare e Zonave të Mbrojtura
Instagram: @akzmalbania
Twitter: @akzmalbania

NA KONTAKTONI

E-mail: Info@akzm.gov.al
Adresa: Bulevardi “Dëshmoret e Kombit” Nr.1,1001,Tirane
Orari
E hënë – E enjte 08:00 – 16:30
E Premte 08:00 – 14:00

MINISTRIA E TURIZMIT DHE E MJEDISIT

ZBULO MË SHUMË PËR AKZM