Analiza METT për Parkun Kombëtar të Prespës dhe Peizazhin e Mbrojtur ujor/tokësor Liqeni i Pogradecit

Ditën e djeshme, në prani të Drejtorit të Përgjithshëm të Agjencia Kombëtare e Zonave të Mbrojtura znj. Daniel Pirushi, Prefektit të Qarkut Korçë, z. Nertil Jole dhe përfaqësuesve nga PONT, AdZM Korçë, organizata mjedisore që punojnë në territorin e zonës së mbrojtur, u përmbyll Analiza METT për Parkun Kombëtar të Prespës dhe Peizazhin e Mbrojtur ujor/tokësor Liqeni i Pogradecit. Takimi u fokusua në prezantimin e situatës aktuale për të dy zonat dhe mbi çështje, për të cilat kërkohet bashkëpunimi dhe bashkëveprimi i përbashkët i të gjithë aktorëve.

 

Previous Disa llojesh bimësh Mjekësore, pjesë e Parkut Kombëtar “Mali i Dajtit”

NA NDIQNI

Facebook: Agjencia Kombëtare e Zonave të Mbrojtura
Instagram: @akzmalbania
Twitter: @akzmalbania

NA KONTAKTONI

E-mail: Info@akzm.gov.al
Adresa: Bulevardi “Dëshmoret e Kombit” Nr.1,1001,Tirane
Orari
E hënë – E enjte 08:00 – 16:30
E Premte 08:00 – 14:00

MINISTRIA E TURIZMIT DHE E MJEDISIT

ZBULO MË SHUMË PËR AKZM