Analiza METT mbi Peizazhin e Mbrojtur Liqeni i Pogradecit

Analiza METT për vitin 2023, u zhvillua mbi Peizazhin e Mbrojtur Liqeni i Pogradecit, së bashku me stafin e AdZM Korçë. Liqeni i Pogradecit është një pasuri e vyer e vendit tonë e gjithashtu sit i trashëgimisë natyrore botërore të UNESCO-s. Analiza ka për qëllim analizimin dhe dokumentimin e punës, si dhe progresit të bërë nga AdZMKorçë, mbi mirëmenaxhimin e parkut.

Previous Analiza METT mbi Parkun Kombëtar të Prespës

NA NDIQNI

Facebook: Agjencia Kombëtare e Zonave të Mbrojtura
Instagram: @akzmalbania
Twitter: @akzmalbania

NA KONTAKTONI

E-mail: Info@akzm.gov.al
Adresa: Bulevardi “Dëshmoret e Kombit” Nr.1,1001,Tirane
Orari
E hënë – E enjte 08:00 – 16:30
E Premte 08:00 – 14:00

MINISTRIA E TURIZMIT DHE E MJEDISIT

ZBULO MË SHUMË PËR AKZM