Analiza METT mbi Parkun Kombëtar të Prespës

Analiza METT për vitin 2023, u zhvillua së bashku me AdZM Korçë, mbi Parkun Kombëtar të Prespës. Parku Kombëtar i Prespës është në vitin e tij të 3-të të zbatimit të grantit, mundësuar nga PONT. Analiza ka për qëllim analizimin dhe dokumentimin e punës, si dhe progresit të bërë nga AdZM Korçë, mbi mirëmenaxhimin e parkut.

Previous Analiza METT mbi Parkun Kombëtar Shebenik

NA NDIQNI

Facebook: Agjencia Kombëtare e Zonave të Mbrojtura
Instagram: @akzmalbania
Twitter: @akzmalbania

NA KONTAKTONI

E-mail: Info@akzm.gov.al
Adresa: Bulevardi “Dëshmoret e Kombit” Nr.1,1001,Tirane
Orari
E hënë – E enjte 08:00 – 16:30
E Premte 08:00 – 14:00

MINISTRIA E TURIZMIT DHE E MJEDISIT

ZBULO MË SHUMË PËR AKZM