Analiza METT mbi Parkun Natyror “Korab-Koritnik”

Analiza METT mbi Parkun Natyror “Korab-Koritnik” u zhvillua së bashku me AdZM Kukës.

Parku Natyror “Korab-Koritnik” dallohet për habitatet e larmishme, biodiversitetin e pasur si dhe vlerat e veçanta natyrore e kulturore, të cilat po eksplorohen çdo ditë nga vizitorë të shumtë nga e gjithë bota. Analiza ka për qëllim analizimin dhe dokumentimin e punës, si dhe progresit të bërë nga AdZM Kukës, mbi mirëmenaxhimin e parkut.

Previous Analiza METT mbi Peizazhin e Mbrojtur Liqeni i Pogradecit

NA NDIQNI

Facebook: Agjencia Kombëtare e Zonave të Mbrojtura
Instagram: @akzmalbania
Twitter: @akzmalbania

NA KONTAKTONI

E-mail: Info@akzm.gov.al
Adresa: Bulevardi “Dëshmoret e Kombit” Nr.1,1001,Tirane
Orari
E hënë – E enjte 08:00 – 16:30
E Premte 08:00 – 14:00

MINISTRIA E TURIZMIT DHE E MJEDISIT

ZBULO MË SHUMË PËR AKZM