AKZM pjesë e Panairit të Ditës së Verës

Dita e verës në stendën e Agjencisë Kombëtare të Zonave të Mbrojtura u festua nën ngjyrat dhe energjinë pozitive të fëmijëve dhe qytetarëve të shumtë, të interesuar mbi parqet, shtigjet, kamerat e kurthit dhe shumë të tjera.

Previous AdZM Vlorë dhe Qendra e Peshkimit Oriku i vijnë në ndihmë “Breshkës së gjelbërt”

NA NDIQNI

Facebook: Agjencia Kombëtare e Zonave të Mbrojtura
Instagram: @akzmalbania
Twitter: @akzmalbania

NA KONTAKTONI

E-mail: Info@akzm.gov.al
Adresa: Bulevardi “Dëshmoret e Kombit” Nr.1,1001,Tirane
Orari
E hënë – E enjte 08:00 – 16:30
E Premte 08:00 – 14:00

MINISTRIA E TURIZMIT DHE E MJEDISIT

ZBULO MË SHUMË PËR AKZM