AKZM organizoi Workshop-in: “Procedurat e inspektimit në zonat e mbrojtura dhe zbatimi i tarifave në zonat e mbrojtura detare bazuar mbi parimet e ekonomisë blu”, organizuar nga Agjencia Kombëtare e Zonave të Mbrojtura”

U mbajt në Tiranë, Workshop-i me temë “Procedurat e inspektimit në zonat e mbrojtura dhe zbatimi i tarifave në zonat e mbrojtura detare bazuar mbi parimet e ekonomisë blu”, organizuar nga Agjencia Kombëtare e Zonave të Mbrojtura.

Me pjesëmarrjen e 12 drejtorive rajonale si edhe të bashkëpunëtorëve tanë të ngushtë UNDP Albania, Inspektorati Qendror, Inspektorati Kombëtar i Mbrojtjes së Territorit dhe specialistëve të fushës, diskutuam sot mbi rëndësinë e unifikimit dhe koordinimit të procedurave të aplikuara në procesin e inspektimit, në zonat e mbrojtura.

Previous Përmbyllim me sukses projektin “NaturAlbania”

NA NDIQNI

Facebook: Agjencia Kombëtare e Zonave të Mbrojtura
Instagram: @akzmalbania
Twitter: @akzmalbania

NA KONTAKTONI

E-mail: Info@akzm.gov.al
Adresa: Bulevardi “Dëshmoret e Kombit” Nr.1,1001,Tirane
Orari
E hënë – E enjte 08:00 – 16:30
E Premte 08:00 – 14:00

MINISTRIA E TURIZMIT DHE E MJEDISIT

ZBULO MË SHUMË PËR AKZM