Aktivitete në kuadër të Ditës Botërore të Turizmit

Dita Botërore të Turizmit e gjen këtë vit Shqipërinë në vitin e artë të saj, me sezonin që ende vazhdon për turistë të shumtë, të cilët kanë zgjedhur të eksplorojnë asetet natyrore dhe kulturore të vendit.

Në kuadër të kësaj dite, specialistët e AdZM Lezhë, Elbasan, Shkodër, Korçë etj, kanë ndërmarrë një sërë aktivitetesh ndërgjegjësuese dhe informuese mbi zonat e mbrojtura dhe potencialet e tyre turistike.

Previous Konsultime me partnerë mbi Analizën METT 2023, të Parkut Kombëtar Shebenik

NA NDIQNI

Facebook: Agjencia Kombëtare e Zonave të Mbrojtura
Instagram: @akzmalbania
Twitter: @akzmalbania

NA KONTAKTONI

E-mail: Info@akzm.gov.al
Adresa: Bulevardi “Dëshmoret e Kombit” Nr.1,1001,Tirane
Orari
E hënë – E enjte 08:00 – 16:30
E Premte 08:00 – 14:00

MINISTRIA E TURIZMIT DHE E MJEDISIT

ZBULO MË SHUMË PËR AKZM