Aksione pastrimi në territoret e Zonave të Mbrojtura

Administratat Rajonale të Zonave të Mbrojtura çdo muaj ndërmarrin aksione pastrimi në territoret e Zonave të Mbrojtura, duke u kujdesur dhe ndërgjegjësuar komunitet lokale dhe turistët e shumë, mbi rëndësinë e depozitimit të mbetjeve në vendet e duhura dhe jo në natyrë.

Të gjithë së bashku duhet të kujdesemi dhe të kontribuojmë për një mjedis më të pastër!

Previous Punëtoria e gjelbër për rigjenerimin e Pishë-Poros

NA NDIQNI

Facebook: Agjencia Kombëtare e Zonave të Mbrojtura
Instagram: @akzmalbania
Twitter: @akzmalbania

NA KONTAKTONI

E-mail: Info@akzm.gov.al
Adresa: Bulevardi “Dëshmoret e Kombit” Nr.1,1001,Tirane
Orari
E hënë – E enjte 08:00 – 16:30
E Premte 08:00 – 14:00

MINISTRIA E TURIZMIT DHE E MJEDISIT

ZBULO MË SHUMË PËR AKZM