AdZM-të realizojnë orë të edukimit mjedisor me nxënësit në klasë dhe në natyrë

Specialistët e Zonave të Mbrojtura zhvillojnë me përkushtim orë të edukimit mjedisor në shkollat e mesme dhe 9-vjeçare, në klasa e në terren, si një ndër mënyrat më të mira për t’i rritur fëmijët me dashurinë për natyrën.  

Nëpërmjet prezantimeve, videove, aksioneve për mbjellje dhe pastrim, si dhe lojërave të ndryshme angazhojmë të rinjtë në njohjen dhe ruajtjen në mënyrë sa më cilësore të biodiversitetit dhe mjedisit të përbashkët. 

Previous Vijojnë aksionet për mbjellje në Zonat e Mbrojtura

NA NDIQNI

Facebook: Agjencia Kombëtare e Zonave të Mbrojtura
Instagram: @akzmalbania
Twitter: @akzmalbania

NA KONTAKTONI

E-mail: Info@akzm.gov.al
Adresa: Bulevardi “Dëshmoret e Kombit” Nr.1,1001,Tirane
Orari
E hënë – E enjte 08:00 – 16:30
E Premte 08:00 – 14:00

MINISTRIA E TURIZMIT DHE E MJEDISIT

ZBULO MË SHUMË PËR AKZM