AdZM Elbasan bëhet pjesë e festës së çeljes së sezonit turistik në Bashkinë Librazhd

Parku Kombëtar “Shebenik” është një prej destinacioneve më të kërkuara nga turistët vendas dhe të huaj.

AdZM Elbasan u bë pjesë e aktivitetit të organizuar për herë të parë nga Bashkia Librazhd, për çeljen e sezonit turistik verorë, si një ftesë e hapur për të gjithë, për të eksploruar zonën. Stenda jonë mirëpriti shumë turistë, veçanërisht edhe turistë Italian të cilët shfaqën shumë interes mbi atraksionet që ofron Parku Kombëtar i Shebenikut.

Previous Dita Botërore e Trashëgimisë

NA NDIQNI

Facebook: Agjencia Kombëtare e Zonave të Mbrojtura
Instagram: @akzmalbania
Twitter: @akzmalbania

NA KONTAKTONI

E-mail: Info@akzm.gov.al
Adresa: Bulevardi “Dëshmoret e Kombit” Nr.1,1001,Tirane
Orari
E hënë – E enjte 08:00 – 16:30
E Premte 08:00 – 14:00

MINISTRIA E TURIZMIT DHE E MJEDISIT

ZBULO MË SHUMË PËR AKZM