2000 fidanë të llojit pishë u mbollën në Parkun Natyror Munellë

Agjencia Kombëtare e Zonave të Mbrojtura në bashkëpunim me Protection and Preservation of Natural Environment in Albania, AdZM Shkodër, AdZM Kukës, AdZM Lezhë, Drejtorinë e Shërbimit Pyjor Fushë Arrëz dhe vullnetarë të shumtë, zhvilloi një aksion pyllëzimi në një ndër zonat që ka vuajtur së tepërmi degradimin e pyjeve ndër vite.
“Viti i Pyjeve” do të trokasë kudo në zonat e mbrojtura, ku të 12 AdZM-të do të ndërmarrin aksione të shumta, në zonat me më shumë nevojë.
Previous Mblidhet Komiteti i Menaxhimit të Zonave të Mbrojtura për “Parkun Kombëtar të Prespës”

NA NDIQNI

Facebook: Agjencia Kombëtare e Zonave të Mbrojtura
Instagram: @akzmalbania
Twitter: @akzmalbania

NA KONTAKTONI

E-mail: Info@akzm.gov.al
Adresa: Bulevardi “Dëshmoret e Kombit” Nr.1,1001,Tirane
Orari
E hënë – E enjte 08:00 – 16:30
E Premte 08:00 – 14:00

MINISTRIA E TURIZMIT DHE E MJEDISIT

ZBULO MË SHUMË PËR AKZM