Monumente Natyror

Zonat e Mbrojtura dhe Monumentet Natyrore të Shqipërisë

 

Agjencia Kombëtare e Zonave të Mbrojtura (AKZM) është institucioni përgjegjës për menaxhimin e sistemit kombëtar të zonave të mbrojtura në Shqipëri, ku menaxhimi i përditshëm i zonave të mbrojtura i është deleguar 12 Administratave Rajonale të Zonave të Mbrojtura (AdZM) si pjesë e AKZM-së.

Për më shumë informacion mbi Zonat e Mbrojtura, lutemi klikoni:  https://akzm.gov.al/zonat-e-mbrojtura/

Për më shumë informacion mbi Monumentet e Natyrës, lutemi klikoni:  https://akzm.gov.al/monument-natyror/

NA NDIQNI

Facebook: Agjencia Kombëtare e Zonave të Mbrojtura
Instagram: @akzmalbania
Twitter: @akzmalbania

NA KONTAKTONI

E-mail: Info@akzm.gov.al
Adresa: Bulevardi “Dëshmoret e Kombit” Nr.1,1001,Tirane
Orari
E hënë – E enjte 08:00 – 16:30
E Premte 08:00 – 14:00

MINISTRIA E TURIZMIT DHE E MJEDISIT

ZBULO MË SHUMË PËR AKZM