Workshop i Grupit Këshillimor Teknik – Vjosa në UNESCO

Vijojmë me Tiranën turin e takimeve me grupet këshillimore teknike në kuadër të nisjes së procesit të punës nga Ministria e Turizmit dhe Mjedisit dhe Agjencia Kombëtare e Zonave të Mbrojtura, për përgatitjen e dosjes teknike të nominimit të Luginës së Vjosës, Rezervë Biosfere. Përgatitja e dosjes teknike do të ndjekë një proces rigoroz dhe të standardizuar nga UNESCO dhe programi “Njeriu dhe Biosfera”, që kërkon përforcimin dhe përdorimin e njohurive, duke përcaktuar së bashku modelin e mbrojtjes së kësaj zone.

Së bashku me përfaqësues nga Ministria e Ekonomisë, Kulturës dhe Inovacionit, Ministria e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural, Ministria e Infrastrukturës dhe Energjisë, Ministria për Evropën dhe Punët e Jashtme, tre Prefektura, Agjencia e Menaxhimit të Burimeve Ujore, Agjencia për Zhvillim Bujqësor dhe Rural, Agjencia Kombëtare e Mjedisit, Agjencia Kombëtare e Turizmit dhe me shumë institucione të tjera prezantuam dhe diskutuam mbi fazat e procesit të përfshirjes së Parkut Kombëtar “Lumi Vjosa” në trashëgiminë botërore të UNESCO-s.

Previous Programi “Njeriu dhe biosfera” Vjosa në UNESCO

NA NDIQNI

Facebook: Agjencia Kombëtare e Zonave të Mbrojtura
Instagram: @akzmalbania
Twitter: @akzmalbania

NA KONTAKTONI

E-mail: Info@akzm.gov.al
Adresa: Bulevardi “Dëshmoret e Kombit” Nr.1,1001,Tirane
Orari
E hënë – E enjte 08:00 – 16:30
E Premte 08:00 – 14:00

MINISTRIA E TURIZMIT DHE E MJEDISIT

ZBULO MË SHUMË PËR AKZM