Vjosa Park Kombëtar, Kumbaro vizitë zyrtare në Athinë

Ministrja e Turizmit dhe Mjedisit Mirela Kumbaro Furxhi gjatë vizitës së saj zyrtare në Athinë u takua me ministrin e Mjedisit dhe Energjisë së Greqisë, Kostas Skrekas së bashku me zëvendësministrin Giorgos Amiras ku diskutuan për shpalljen e lumit Vjosa Park Kombëtar dhe bashkëpunimin për të krijuar parkun ndërkufitar Vjosa-Aoos.  

Së shpejti do të nënshkruhet një Memorandum Mirëkuptimi mes dy ministrive dhe do të ngrihet një grup i përbashkët pune për planin e menaxhimit dhe shpalljen e Parkut të parë ndërkufitar të lumit të fundit të egër në Europë.  

Previous 100 vjetori i Shërbimit Pyjor Shqiptar, Kumbaro: Viti 2024 “Viti i Pyjeve”

NA NDIQNI

Facebook: Agjencia Kombëtare e Zonave të Mbrojtura
Instagram: @akzmalbania
Twitter: @akzmalbania

NA KONTAKTONI

E-mail: Info@akzm.gov.al
Adresa: Bulevardi “Dëshmoret e Kombit” Nr.1,1001,Tirane
Orari
E hënë – E enjte 08:00 – 16:30
E Premte 08:00 – 14:00

MINISTRIA E TURIZMIT DHE E MJEDISIT

ZBULO MË SHUMË PËR AKZM