Vijon puna mbi rehabilitimin e Qendrës së Vizitorëve Pogradec

Përgjatë vitit 2023, Qendra më e re e vizitorëve, financuar nga projekti i KFW, do të jetë pikëndalesa juaj e domosdoshme, për t’u informuar mbi gjithçka mund të vizitoni rreth qarkut të Korçës. Një zonë e pasur me vlera natyrore dhe kulturore të shumëllojshme dhe me turizëm gjithëvjetor. Qendra synon të jetë gjithashtu një pikë lidhëse edhe me zonat e mbrojtura ndërkufitare të rajonit Ohër-Prespë.
Previous Vjosa Lumi i Egër – Park Kombëtar – Vizioni dhe Studimi i Fizibilitetit

NA NDIQNI

Facebook: Agjencia Kombëtare e Zonave të Mbrojtura
Instagram: @akzmalbania
Twitter: @akzmalbania

NA KONTAKTONI

E-mail: Info@akzm.gov.al
Adresa: Bulevardi “Dëshmoret e Kombit” Nr.1,1001,Tirane
Orari
E hënë – E enjte 08:00 – 16:30
E Premte 08:00 – 14:00

MINISTRIA E TURIZMIT DHE E MJEDISIT

ZBULO MË SHUMË PËR AKZM