Vijon programi i Edukimit Mjedisor në të gjithë vendin

Në kuadër të programit mbi Edukimin Mjedisor, të gjithë AdZM vijojnë të realizojnë orë mjedisore me nxënës të shkollave.

 

Edukimi dhe informimi i brezit të rinj mbi natyrën dhe zonat e mbrojtura është një ndër synimet kryesore që AKZM ka në vizionin e saj. Nëpërmjet temave dhe materialeve të ndryshme ndodhemi çdo ditë në terren, për t’u mundësuar të rinjve njohuritë më të mira.

Previous Mbahet në Dibër Komiteti i Menaxhimit të Zonave të Mbrojtura

NA NDIQNI

Facebook: Agjencia Kombëtare e Zonave të Mbrojtura
Instagram: @akzmalbania
Twitter: @akzmalbania

NA KONTAKTONI

E-mail: Info@akzm.gov.al
Adresa: Bulevardi “Dëshmoret e Kombit” Nr.1,1001,Tirane
Orari
E hënë – E enjte 08:00 – 16:30
E Premte 08:00 – 14:00

MINISTRIA E TURIZMIT DHE E MJEDISIT

ZBULO MË SHUMË PËR AKZM