U zhvillua analiza e 6-mujorit të parë të vitit 2023

Analiza e 6 muajve të parë të vitit 2023, bëri bashkë të 12-të drejtuesit e Administratave Rajonale të Zonave të Mbrojtura.

Një takim në të cilin ndamë arritjet, problematikat e hasura dhe vizionin e përbashkët për një menaxhim sa më cilësor dhe të qendrueshëm të zonave të mbrojtura. Veçanërisht në këtë sezon veror ku shifrat premtojnë një numër shumë të lartë turistësh në zonat e mbrojtura dhe në të gjithë shqipërinë.

Previous Realizohet Censusi i Dallëndyshes së detit faqebardhë, në Liqenin e Shkodrës

NA NDIQNI

Facebook: Agjencia Kombëtare e Zonave të Mbrojtura
Instagram: @akzmalbania
Twitter: @akzmalbania

NA KONTAKTONI

E-mail: Info@akzm.gov.al
Adresa: Bulevardi “Dëshmoret e Kombit” Nr.1,1001,Tirane
Orari
E hënë – E enjte 08:00 – 16:30
E Premte 08:00 – 14:00

MINISTRIA E TURIZMIT DHE E MJEDISIT

ZBULO MË SHUMË PËR AKZM