Takime mbi hartimin e Planit të Menaxhimit të Parkut Kombëtar Vjosa

Për të ruajtur harmoninë mes lumit të mbrojtur, ekonomisë vendase dhe përdorimit të luginës, do të zhvillohet një plan i integruar menaxhimi.
Askush nuk e njeh më mirë vendin dhe zonën sesa ju, njerëzit që jetojnë e punojnë këtu. Këndvështrimet tuaja janë themelore për suksesin dhe mbarëvajtjen e Parkut Kombëtar të Lumit të Egër Vjosa. Së bashku, do ta kthejmë në një sukses afatgjatë.
Bashkohuni me takimet që do të mbajmë për t’u siguruar që nevojat tuaja të përfshihen në mënyrën si do të operojë parku.
Vizitoni faqen www.vjosanationalpark.al për më tepër informacion!
#PoKrijojmeNjePark #VjosaNationalPark #Vjosa River

Previous NJOFTIM PËR VEND TË LIRË PUNE

NA NDIQNI

Facebook: Agjencia Kombëtare e Zonave të Mbrojtura
Instagram: @akzmalbania
Twitter: @akzmalbania

NA KONTAKTONI

E-mail: Info@akzm.gov.al
Adresa: Bulevardi “Dëshmoret e Kombit” Nr.1,1001,Tirane
Orari
E hënë – E enjte 08:00 – 16:30
E Premte 08:00 – 14:00

MINISTRIA E TURIZMIT DHE E MJEDISIT

ZBULO MË SHUMË PËR AKZM