Takim koordinues mbi Censusin Ndërkombëtar të Shpendëve Ujorë 2024

Agjencia Kombëtare e Zonave të Mbrojtura, së bashku me drejtuesit e 12-të AdZM-ve dhe ekspertë ornitologë, nën drejtimin e drejtoreshës së AKZM-së, znj. Daniel Pirushi dhe z. Taulant Bino ndanë detyrat, përgjegjësitë dhe gjithçka tjetër mbi përgatitjen paraprake, për të nisur një proces numërimi sa më cilësor përgjatë datave 13-14 janar.

 

 

Previous NJOFTIM PËR VEND TË LIRË PUNE

NA NDIQNI

Facebook: Agjencia Kombëtare e Zonave të Mbrojtura
Instagram: @akzmalbania
Twitter: @akzmalbania

NA KONTAKTONI

E-mail: Info@akzm.gov.al
Adresa: Bulevardi “Dëshmoret e Kombit” Nr.1,1001,Tirane
Orari
E hënë – E enjte 08:00 – 16:30
E Premte 08:00 – 14:00

MINISTRIA E TURIZMIT DHE E MJEDISIT

ZBULO MË SHUMË PËR AKZM