Shortlisted Candidates for Phase 1 of the International Competition for the Design of the Multifunctional Center and Information Stations of the “Vjosa River” National Park

After carefully evaluating all the candidates for the International Design Competition for Vjosa Wild River National Park initiated by the Ministry of Tourism and Environment of Albania and the National Agency of Protected Areas, we are happy to announce the three shortlisted architectural studios as below:
1. CEBRA A/S & Arup International Projects Limited & Barker Langham Limited & UNO Architects;
2. Casanova+Hernandez Architecten;
3. Ensamble Studio.
We would like to thank all the prestigious international and national studios who participated in the competition, and we are honored by the interest shown and the high quality of applications.
For more details and next steps, please visit the NAPA webpage at https://akzm.gov.al/international-competition-for-the-design-of-the-multifunctional-center-and-information-stations-of-the-vjosa-river-national-park/.
————————
Pasi vlerësuam me kujdes të gjithë kandidatët për Konkursin Ndërkombëtar të Dizajnit për Parkun Kombëtar të Lumit të Egër Vjosa të iniciuar nga Ministria e Turizmit dhe Mjedisit dhe Agjencia Kombëtare e Zonave të Mbrojtura, jemi të gëzuar të shpallim tre studiot arkitekturore që kanë kaluar Fazën I si më poshtë:
1. CEBRA A/S & Arup International Projects Limited & Barker Langham Limited & UNO Architects;
2. Casanova+Hernandez Architecten;
3. Ensamble Studio.
Dëshirojmë të falënderojmë të gjitha studiot prestigjioze arkitekturore ndërkombëtare dhe vendase që iu bashkuan konkursit dhe ndihemi të nderuar për interesin e treguar dhe cilësinë e aplikimeve.
Gjeni të gjitha detajet duke klikuar linkun në bio ose duke vizituar faqen e Agjencisë Ndërkombëtare për Zonat e Mbrojtura: https://akzm.gov.al/konkurr-international-for-the-design-of-the-multifunctional-center-and-information-stacionet-e-parkut-kombëtar-lumi-vjosa/.

Contest Result Form

vjosa information center competition vjosa information center

Previous International Competition for the Design of the Multifunctional Center and Information Stations of the “Vjosa River” National Park

NA NDIQNI

Facebook: Agjencia Kombëtare e Zonave të Mbrojtura
Instagram: @akzmalbania
Twitter: @akzmalbania

NA KONTAKTONI

E-mail: Info@akzm.gov.al
Adresa: Bulevardi “Dëshmoret e Kombit” Nr.1,1001,Tirane
Orari
E hënë – E enjte 08:00 – 16:30
E Premte 08:00 – 14:00

MINISTRIA E TURIZMIT DHE E MJEDISIT

ZBULO MË SHUMË PËR AKZM